[ Español | Català ]
Troba'ns a
  APPS   Webs   Màrqueting digital     Qui Som   Clients
POSICIONAMENT DE MARCA
Duma Interactiva treballarem per associar la teva marca (empresa, servei o producte) a la ment dels consumidors, tenint en compte el target específic, mercat i competència.

Per a això serà necessari tenir en compte tres fases:

- En primer lloc, l'estudi del posicionament actual de la marca si existeix
(branding), el seu nom (naming), les seves possibilitats i el seu mercat.

- En segon lloc el procés de disseny on es defineix la identitat visual (logotip, etc.), la identitat verbal (el to que s'utilitzarà en les comunicacions) i el sistema d'identitat (paleta de colors, il · lustracions, aplicació en els principals punts de contacte, etc.)

- En tercer lloc el procés d'implementació, on s'executen els plans de màrqueting (publicitat, màrqueting en xarxes socials, etc.), per aconseguir que el posicionament escollit s'estableixi en la ment dels consumidors.

Posa't en contacte amb nosaltres i estudiarem el teu cas.
   
Pots trobar-nos al carrer Altafulla, 8-1º-1ª, 08302 de Mataró. Mòbil 606.27.93.37 (horari d'oficina).
Contacta amb nosaltres, escoltarem el teu projecte.

Contacte i pressupostos a: info@dumainteractiva.com
Agencia interactiva. Disseny i programació de pàgines web. Disseny APPs. Desenvolupament APPs per iOS (iPhone/iPad) i Android. Oficines a Mataró (Barcelona) i Murcia.

Sistema ComunicAPP: estalvi en comunicació i optimització de recursos.

APP per escoles, app per centres esportius, ComunicAPP, Adwords, Facebook, community manager, xarxes socials, màrqueting viral, Web 2.0, APPS, programació APP, aplicacions mòbil, IOS, Android, Iphone, gestor de continguts, portal, diari digital, botiga virtual, comerç electrònic, botiga online, Murcia, Barcelona, Mataró, màrqueting digital, marketing.

Duma interactiva - Avís legal - info@dumainteractiva.com