[ Español | Català ]
  APPS a medida   Webs   Márqueting digital   Quienes Somos   Clientes
MARKETING DIGITAL
· Exemples
A Duma Interactiva treballarem per associar la teva marca (empresa, servei o producte) a la ment dels consumidors, tenint en compte el target específic, mercat i competència.

Per a això serà necessari tenir en compte tres fases:

- En primer lloc, l'estudi del posicionament actual de la marca si existeix (branding), el seu nom (naming), les seves possibilitats i el seu mercat.

- En segon lloc el procés de disseny on es defineix la identitat visual (logotip, etc.), la identitat verbal (el to que s'utilitzarà en les comunicacions) i el sistema d'identitat (paleta de colors, il · lustracions, aplicació en els principals punts de contacte, etc.)

- En tercer lloc el procés d'implementació, on s'executen els plans de màrqueting (publicitat, màrqueting en xarxes socials, etc.), per aconseguir que el posicionament escollit s'estableixi en la ment dels consumidors.

Posa't en contacte amb nosaltres i estudiarem el teu cas.
 
 
 
   
Puedes encontrarnos en la calle Altafulla, 8-1º-1ª, 08302 de Mataró. Tel. 930.133.503 / Móvil 606.27.93.37 (horario de oficina). Contacta con nosotros, escucharemos tu proyecto.
Contacto y presupuestos a: info@dumainteractiva.com
Síguenos en

ComunicAPP: Ahorro en costes de comunicación y optimización de recursos.

Agencia interactiva. Diseño y programación de páginas web. Diseño de APPS. Desarrollo de APPs para iOS (iPhone/iPad) y Android. Oficinas en Barcelona (Mataró) y Murcia.

App para colegios, app para centros deportivos, Comunicapp, Adwords, facebook, community manager, redes sociales, márqueting viral, Web 2.0, APP, programación APP, aplicaciones móvil, IOS, Android, iPhone, gestor de contenidos, portal, diario digital, tienda virtual, comercio electrónico, tienda online, Murcia, Barcelona, Mataró, márqueting digital.

Duma interactiva - Aviso legal - info@dumainteractiva.com