Apps a mida   Webs   Màrqueting digital   Qui Som   Clients
TALLERS DE FORMACIÓ
· Introducció a la robòtica amb Arduino
· Introducció a la informàtica musical
· Navegació segura a les xarxes socials
· Moodle per a professors i pares
Amb aquest taller farem una introducció a la placa Arduino, al seu llenguatge de programació, i a com començar a muntar el teu propi robot autòmata.


L'Arduino és una placa de circuit imprès simple basada en microcontrolador de codi obert provinent de la plataforma de codi obert Wiring[1][2] amb l'objectiu de fer més simple i accessible el disseny de circuits electrònics amb microcontroladors. Per programar es fa servir un llenguatge molt senzill, que fa que donar ordres al teu robot sigui una tasca molt divertida.


Mai havia estat tan fàcil construir el teu propi robot i programar-ne les seves funcions!

El taller tindrà tres hores de durada, i està orientat a alumnes de totes les edats. És convenient estar familiaritzat amb l'ús de l'ordinador, i tenir certa inquetud per l'electrònica i els llenguatges de programació. De totes maneres el taller serà molt bàsic ja que es tracta d'una introducció en el mon de la robòtica, després cada alumne pot avançar cap a on més l'interessi.

Al taller de robòtica es duran a terme pràctiques amb sensors de temperatura, de lum, motors, display tm1638, leds, etc... fent servir la placa Arduino mega. Esperem que els alumnes disfrutin tant com el professor!

També estem preparant tallers pels més joves (entre 12 i 18 anys).

Atenció: aquest curs els tallers intensius es  faran en dos dies (dos hores cada dia) envía'ns un mail si estàs interesat/ada, el preu és de només 50,00 €.


      


Apunta't o demana informació enviant un mail a: tallers@dumainteractiva.com
Pots trobar-nos al carrer Altafulla, 8-1º-1ª, 08302 de Mataró. Tel. 930.133.503 / Mòbil 606.27.93.37 (horari d'oficina). Contacta amb nosaltres, escoltarem el teu projecte.
Contacte i pressupostos a: info@dumainteractiva.com
Segueix-nos a

Webs del grup:

· Edugestió Espanya: https://www.edugestion.es

· Edugestió Catalunya: https://www.edugestio.com

· Edugestión México: https://www.edugestion.mx

· DM Dron: https://www.dmdron.com

Agencia interactiva. Disseny i programació de pàgines web. Disseny APPs. Desenvolupament APPs per iOS (iPhone/iPad) i Android. Oficines a Mataró (Barcelona) i Murcia.

Sistema ComunicAPP: estalvi en comunicació i optimització de recursos.

APP per escoles, app per centres esportius, ComunicAPP, Adwords, Facebook, community manager, xarxes socials, màrqueting viral, Web 2.0, APPS, programació APP, aplicacions mòbil, IOS, Android, Iphone, gestor de continguts, portal, diari digital, botiga virtual, comerç electrònic, botiga online, Murcia, Barcelona, Mataró, màrqueting digital, marketing.

Duma interactiva - Avís legal - info@dumainteractiva.com