[ Español | Català ]
  APPS a medida   Webs   Márqueting digital   Quienes Somos   Clientes
TALLERS DE FORMACIÓ
· Introducció a la robòtica amb Arduino
· Introducció a la informàtica musical
· Navegació segura a les xarxes socials
· Moodle per a professors i pares
Amb aquest taller, de tres hores de durada, farem una introducció a la composició musical per ordinador. Primer repassarem les nocions bàsiques sobre MIDI i l'àudio digital, enregistrarem sons i els editarem, retallarem cançons i hi afegirem efectes. A continuació provarem el sintetitzador digital Yamaha CS2X i explorarem les possibilitats de l'edició de sons.
Finalment entratem al mon de la composició musical, creant un tema entre tots mitjançant un programa de composició MIDI. Si hi ha temps editarem també el master final i us el farem arribar per correu electrònic.
Aquest taller està enfocat per a gent de totes les edats, no calen coneixements previs de cap tipus, tan sols una mica d'interès per la música i la informàtica.

Atenció aquest curs els tallers es  faran de forma continuada (una hora a la setmana), envía'ns un mail si estàs interesat/ada, amb preus des de només 40,00 € mensuals.
Apunta't o demana informació enviant un mail a: tallers@dumainteractiva.com

   
Puedes encontrarnos en la calle Altafulla, 8-1º-1ª, 08302 de Mataró. Tel. 930.133.503 / Móvil 606.27.93.37 (horario de oficina). Contacta con nosotros, escucharemos tu proyecto.
Contacto y presupuestos a: info@dumainteractiva.com
Síguenos en

ComunicAPP: Ahorro en costes de comunicación y optimización de recursos.

Agencia interactiva. Diseño y programación de páginas web. Diseño de APPS. Desarrollo de APPs para iOS (iPhone/iPad) y Android. Oficinas en Barcelona (Mataró) y Murcia.

App para colegios, app para centros deportivos, Comunicapp, Adwords, facebook, community manager, redes sociales, márqueting viral, Web 2.0, APP, programación APP, aplicaciones móvil, IOS, Android, iPhone, gestor de contenidos, portal, diario digital, tienda virtual, comercio electrónico, tienda online, Murcia, Barcelona, Mataró, márqueting digital.

Duma interactiva - Aviso legal - info@dumainteractiva.com