[ Español | Català ]
  APPS a medida   Webs   Márqueting digital   Quienes Somos   Clientes
TALLERS DE FORMACIÓ
· Introducció a la robòtica amb Arduino
· Introducció a la informàtica musical
· Navegació segura a les xarxes socials
· Moodle per a professors i pares
Amb aquest taller farem una introducció a la placa Arduino, al seu llenguatge de programació, i a com començar a muntar el teu propi robot autòmata.


L'Arduino és una placa de circuit imprès simple basada en microcontrolador de codi obert provinent de la plataforma de codi obert Wiring[1][2] amb l'objectiu de fer més simple i accessible el disseny de circuits electrònics amb microcontroladors. Per programar es fa servir un llenguatge molt senzill, que fa que donar ordres al teu robot sigui una tasca molt divertida.


Mai havia estat tan fàcil construir el teu propi robot i programar-ne les seves funcions!

El taller tindrà tres hores de durada, i està orientat a alumnes de totes les edats. És convenient estar familiaritzat amb l'ús de l'ordinador, i tenir certa inquetud per l'electrònica i els llenguatges de programació. De totes maneres el taller serà molt bàsic ja que es tracta d'una introducció en el mon de la robòtica, després cada alumne pot avançar cap a on més l'interessi.

Al taller de robòtica es duran a terme pràctiques amb sensors de temperatura, de lum, motors, display tm1638, leds, etc... fent servir la placa Arduino mega. Esperem que els alumnes disfrutin tant com el professor!

També estem preparant tallers pels més joves (entre 12 i 18 anys).

Atenció: aquest curs els tallers intensius es  faran en dos dies (dos hores cada dia) envía'ns un mail si estàs interesat/ada, el preu és de només 50,00 €.


      


Apunta't o demana informació enviant un mail a: tallers@dumainteractiva.com
   
Puedes encontrarnos en la calle Altafulla, 8-1º-1ª, 08302 de Mataró. Tel. 930.133.503 / Móvil 606.27.93.37 (horario de oficina). Contacta con nosotros, escucharemos tu proyecto.
Contacto y presupuestos a: info@dumainteractiva.com
Síguenos en

ComunicAPP: Ahorro en costes de comunicación y optimización de recursos.

Agencia interactiva. Diseño y programación de páginas web. Diseño de APPS. Desarrollo de APPs para iOS (iPhone/iPad) y Android. Oficinas en Barcelona (Mataró) y Murcia.

App para colegios, app para centros deportivos, Comunicapp, Adwords, facebook, community manager, redes sociales, márqueting viral, Web 2.0, APP, programación APP, aplicaciones móvil, IOS, Android, iPhone, gestor de contenidos, portal, diario digital, tienda virtual, comercio electrónico, tienda online, Murcia, Barcelona, Mataró, márqueting digital.

Duma interactiva - Aviso legal - info@dumainteractiva.com