Apps a medida   Webs   Márqueting digital   Quienes Somos   Clientes
APPS
Creem una APP per a centres esportius, totalment a mida, per a Android i iPhone, amb un sistema d'enviament de comunicats a usuaris (sense cap cost per missatge), per a l'enviament d'avisos, novetats, promocions, etc.

∙ L'usuari del centre s'instal·la l'APP gratuïtament al seu smartphone, i ja pot rebre els comunicats a l'instant, en forma d'alerta (a l'estil dels whatsapp) i sense cap cost per missatge.

∙ Per enviar els comunicats simplement cal accedir a una senzilla aplicació online des de la qual poden enviar-se de forma gratuïta i il·limitada qualsevol tipus de missatges a tots els usuaris, per grups o de forma individual (rebuts impagats, avisos, cancel·lació d'activitats, etc.). Els missatges es poden segmentar de forma il·limitada: homes, dones, vips, federats, cursetistes, etc. Per a això enllacem les dades de l'APP amb el seu programa de gestió, sigui quin sigui.

∙ El sistema permet enviar SMS automàticament a aquells clients que no tinguin l'APP instal·lada. D'aquesta manera poden enviar missatges massius a tots els usuaris alhora.

∙ Es poden afegir diferents funcionalitats a l'APP, per exemple un accés al web, activitats, cursos, horaris, reserva de pista o classe, dades de contacte, etc.
 
En definitiva es tracta d'una eina de fidelització i estalvi en costos de comunicació amb un gran potencial.
 
Demani informació sense compromís:
930.133.503 | info@dumainteractiva.com
 
 
     
Puedes encontrarnos en la calle Altafulla, 8-1º-1ª, 08302 de Mataró. Tel. 930.133.503 / Móvil 606.27.93.37 (horario de oficina). Contacta con nosotros, escucharemos tu proyecto.
Contacto y presupuestos a: info@dumainteractiva.com
Síguenos en

Webs del grupo:

· Edugestión España: https://www.edugestion.es

· Edugestión Cataluña: https://www.edugestio.com

· Edugestión México: https://www.edugestion.mx

· DM Dron: https://www.dmdron.com

Agencia interactiva. Diseño y programación de páginas web. Diseño de APPS. Desarrollo de APPs para iOS (iPhone/iPad) y Android. Oficinas en Barcelona (Mataró) y Murcia.

Comunicapp: Ahorro en costes de comunicación y optimización de recursos.

App para colegios, app para centros deportivos, Comunicapp, Adwords, facebook, community manager, redes sociales, márqueting viral, Web 2.0, APP, programación APP, aplicaciones móvil, IOS, Android, iPhone, gestor de contenidos, portal, diario digital, tienda virtual, comercio electrónico, tienda online, Murcia, Barcelona, Mataró, márqueting digital.

Duma interactiva - Aviso legal - info@dumainteractiva.com