Apps a medida   Webs   Márqueting digital   Quienes Somos   Clientes
APPS
Creem una APP per a centres mèdics, totalment a mida, amb el seu logo i colors corporatius, publicada a les botigues d'Android i iOS, amb un sistema d'enviament de comunicats a pacients (sense cap cost per missatge), per a l'enviament de recordatori de visites, novetats, promocions, avisos, així com també una completa agenda mèdica.

∙ El pacient del centre s'instal·la l'APP gratuïtament al seu smartphone, i ja pot rebre els comunicats a l'instant, en forma d'alerta (a l'estil dels WhatsApp) i sense cap cost per missatge.

∙ Per enviar els comunicats simplement cal accedir a una senzilla aplicació online des de la qual poden enviar-se de forma gratuïta i il·limitada qualsevol tipus de missatges a tots els pacients a la vegada, de forma individual o per grups, per exemple per especialitats: infantil, ortodòncia, fisio, ginecologia, etc. Els missatges disposen de confirmació de lectura.

· El sistema permet enviar missatges de recordatori de visita i sol·licitar una confirmació al moment, que el centre veurà a la pantalla.

∙ El sistema permet enviar SMS automàticament a aquells pacients que no tinguin la APP instal·lada. D'aquesta manera poden enviar missatges massius a tots els usuaris alhora.

· L'APP disposarà d'una completa agenda electrònica per la reserva i gestió de las cites.

∙ Es poden afegir diferents funcionalitats a l'APP, per exemple un accés al web, contacte, notícies, etc.
 
En definitiva es tracta d'una eina de fidelització i estalvi en costos de comunicació amb un gran potencial.


DEMANI ARA UNA DEMO DEL SISTEMA

 Sol·liciti informació sense compromís: 930.133.503 | info@dumainteractiva.com
 
Exemples d'APPs en funcionament:
 

     
Puedes encontrarnos en la calle Altafulla, 8-1º-1ª, 08302 de Mataró. Tel. 930.133.503 / Móvil 606.27.93.37 (horario de oficina). Contacta con nosotros, escucharemos tu proyecto.
Contacto y presupuestos a: info@dumainteractiva.com
Síguenos en

Webs del grupo:

· Edugestión España: https://www.edugestion.es

· Edugestión Cataluña: https://www.edugestio.com

· Edugestión México: https://www.edugestion.mx

· DM Dron: https://www.dmdron.com

Agencia interactiva. Diseño y programación de páginas web. Diseño de APPS. Desarrollo de APPs para iOS (iPhone/iPad) y Android. Oficinas en Barcelona (Mataró) y Murcia.

Comunicapp: Ahorro en costes de comunicación y optimización de recursos.

App para colegios, app para centros deportivos, Comunicapp, Adwords, facebook, community manager, redes sociales, márqueting viral, Web 2.0, APP, programación APP, aplicaciones móvil, IOS, Android, iPhone, gestor de contenidos, portal, diario digital, tienda virtual, comercio electrónico, tienda online, Murcia, Barcelona, Mataró, márqueting digital.

Duma interactiva - Aviso legal - info@dumainteractiva.com