Apps a mida   Webs   Màrqueting digital   Kit digital   Qui Som   Clients
COMUNICAPP SALUT (CENTRES MÈDICS)
 
ComunicAPP Salut és una APP per a centres mèdics, clíniques dentals, centres de fisioterapia, wellness o qualsevol altre tipus de centre de salut amb necessitats de comunicació amb els seus pacients, disponible gratuïtament per a mòbils Android i iPhone, que permet l'enviament de comunicats a pacients sense cost  per missatge: Recordatoris de visita, novetats, avisos, promocions, informacions d'interès... permetent enviar el missatge a una persona en concret, o per grups de segmentació (sexe, edat, especialitat).

 
                És la primera APP que, a part del doble check de confirmació de lectura, disposa d'un sistema únic de confirmació de visita.
 

A més, dins del programa de gestió de ComunicApp Salud disposa d'Agenda digital + gestió pacients: 

· Agendes: Pot crear i gestionar una agenda digital per a cada doctor, especialista, box o centre.
 
· Reserves/cites: Pot gestionar les entrades de l'agenda online des de qualsevol dispositiu. Opcionalment els pacients/clients poden reservar-les directament des de l'app.
 
· Pacients/clients: El sistema permet mantenir una base de dades de pacients/clients
.


 
 


 
Cost del sistema:

Opció 1:

App, amb serveis, demanar cita, comunicats amb confirmació de visita, etc.:  14,95 € mensuals per centre mèdic amb usuaris il·limitats.
 
Opció 2:
App + Agenda digital (múltiples agendes) + gestió pacients/clients: 19,95 € mensuals per centre mèdico amb usuaris il·limitats.Si ja ho té clar pot contractar el sistema ComunicAPP ARA MATEIX omplint el següent formulari:
 
Ompliu el formulari per donar-vos d'alta al servei:
Sector:
Especifica en cas d'haver seleccionat “Altres”:
Opció escollida:
Nom fiscal:
NIF:
Adreça fiscal:
Persona de contacte:
Telèfon:
Email:
Número de compte bancari IBAN (opcional):
Control Antispam. Entra l'any actual en xifres (p.e. 2020):
Acceptació de la protecció de dades:

En compliment del nou reglament de protecció de dades l'informem que les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de Duma Interactiva, amb la finalitat de poder-li oferir els nostres serveis, així com enviar-li comunicacions informatives o comercials. Així mateix, l'informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal a info@dumainteractiva.com.
En aquest formulari no és necessari fer cap pagament. Un cop finalitzada l'alta al servei us farem arribar la factura inicial, el contracte de serveis i les dades d'accés al sistema amb les instruccions d'ús.
Quota d'alta (a pagar un sol cop): 50,00 €*
Quota mensual: 14,95€ / 19,95 €*
* Iva no inclòs
Pots trobar-nos al carrer Altafulla, 8-1º-1ª, 08302 de Mataró. Tel. 930.133.503 / Mòbil 606.27.93.37 (horari d'oficina). Contacta amb nosaltres, escoltarem el teu projecte.
Contacte i pressupostos a: info@dumainteractiva.com
Segueix-nos a

Webs del grup:

· Edugestió Espanya: https://www.edugestion.es

· Edugestió Catalunya: https://www.edugestio.com

· Edugestión México: https://www.edugestion.mx

· DM Dron: https://www.dmdron.com

Agencia interactiva. Disseny i programació de pàgines web. Disseny APPs. Desenvolupament APPs per iOS (iPhone/iPad) i Android. Oficines a Mataró (Barcelona) i Murcia.

Sistema ComunicAPP: estalvi en comunicació i optimització de recursos.

APP per escoles, app per centres esportius, ComunicAPP, Adwords, Facebook, community manager, xarxes socials, màrqueting viral, Web 2.0, APPS, programació APP, aplicacions mòbil, IOS, Android, Iphone, gestor de continguts, portal, diari digital, botiga virtual, comerç electrònic, botiga online, Murcia, Barcelona, Mataró, màrqueting digital, marketing.

Duma interactiva - Avís legal - info@dumainteractiva.com