[ Español | Català ]
  APPS a medida   Webs   Márqueting digital   Quienes Somos   Clientes
AVÍS LEGAL
En compliment de l'establert a la LOPD15/1999, de 13 de desembre, li informem que les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers de Duma Interactiva, amb la finalitat de poder-li prestar i oferir els nostres serveis. Així mateix, li informem de la possibilitat que exerceixi els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, a: C/Altafulla, 8-1º-1ª - 08302 MATARÓ (BARCELONA), o bé, enviar un correu electrònic a info@dumainteractiva.com

Així mateix, la seva acceptació al present Avís Legal suposa la prestació del seu consentiment exprés perquè Duma Interactiva pugui remetre-li comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o un altre mitjà de comunicació equivalent, en els termes establerts per la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic. En el supòsit de no estar interessat a rebre aquest tipus de comunicacions pot dirigir-se a Duma Interactiva, a l'adreça anteriorment indicada o al correu electrònic info@dumainteractiva.com, manifestant la seva voluntat.
   
Puedes encontrarnos en la calle Altafulla, 8-1º-1ª, 08302 de Mataró. Tel. 930.133.503 / Móvil 606.27.93.37 (horario de oficina). Contacta con nosotros, escucharemos tu proyecto.
Contacto y presupuestos a: info@dumainteractiva.com
Síguenos en

ComunicAPP: Ahorro en costes de comunicación y optimización de recursos.

Agencia interactiva. Diseño y programación de páginas web. Diseño de APPS. Desarrollo de APPs para iOS (iPhone/iPad) y Android. Oficinas en Barcelona (Mataró) y Murcia.

App para colegios, app para centros deportivos, Comunicapp, Adwords, facebook, community manager, redes sociales, márqueting viral, Web 2.0, APP, programación APP, aplicaciones móvil, IOS, Android, iPhone, gestor de contenidos, portal, diario digital, tienda virtual, comercio electrónico, tienda online, Murcia, Barcelona, Mataró, márqueting digital.

Duma interactiva - Aviso legal - info@dumainteractiva.com