Foto amb dron de l'Hospital de Mataró, creada per dmdron.com

Creem una App per a centres mèdics, clíniques dentals o especialistes de tota mena, totalment a mida, amb el seu logo i colors corporatius, publicada a les botigues de iOS i Android, amb un sistema d’enviament de comunicats a pacients, per a l’enviament de recordatori de visites, novetats, promocions, avisos, així com una completa agenda mèdica.

>> El pacient del centre s’instal·la l’App gratuïtament en el seu telèfon intel·ligent, i ja pot rebre els comunicats a l’instant, en forma d’alerta.

>> El sistema inclou una opció única que permet enviar automàticament recordatoris de visita, que el pacient pot confirmar o rebutjar des de la mateixa App. El centre rep un avís en pantalla amb la resposta del pacient. D’aquesta manera no es perd cap cita reservada.

>> Per a enviar els comunicats simplement cal accedir a una senzilla aplicació en línia des de la qual poden enviar-se de manera gratuïta i il·limitada qualsevol tipus de missatges a tots els pacients alhora, de manera individual o per grups, per exemple per especialitats: infantil, ortodòncia, fisioteràpia, ginecologia, etc. Els missatges disposen de confirmació de lectura.

>> El sistema permet enviar missatges de recordatoris de visita i sol·licitar una confirmació al moment, que el centre veurà en pantalla.

>> El sistema permet enviar SMS o email automàticament a aquells pacients que no tinguin l’App instal·lada. D’aquesta manera poden enviar-se missatges massius a tots els usuaris alhora.

>> L’App disposa d’una completa agenda electrònica per la reserva i gestió de les cites.

>> Es poden afegir diferents funcionalitats a l’App, per exemple un accés a la web, contacte, notícies, etc.

En definitiva es tracta d’una eina de fidelització i estalvi en costos de comunicació amb un gran potencial.

ComunicAPP Salut és l’App estandar per a centres mèdics, clíniques dentals, centres de fisioteràpia, wellness o qualsevol altre tipus de centre de salut amb necessitats de comunicació amb els seus pacients, disponible gratuïtament per a mòbils iPhone i Android, que permet l’enviament de comunicats a pacients sense cap cost per missatge: Recordatoris de visita, novetats, avisos, promocions, informacions d’interès… podent enviar el missatge a una persona en concret, o per grups de segmentació (sexe, edat, especialitat).

És la primera APP que a part del doble check de confirmació de lectura, disposa d’un sistema únic de confirmació de visita.

A més dins del programa de gestió de ComunicApp Salut disposa d’Agenda digital + gestió pacients:

>> Agendes: Pot crear i gestionar una agenda digital per a cada doctor, especialista, box o centre.

>> Reserves/cites: Pot gestionar les entrades de l’agenda en línia des de qualsevol dispositiu.

>> Opcionalment els pacients/clients poden reservar directament des de l’app.

>> Pacients/clients: El sistema permet mantenir una base de dades de pacients/clients.

Cost del sistema:

  1. Opció: App amb serveis, demanar cita, comunicats amb confirmació de visita, etc.: 180,00 € anuals per centre mèdic amb pacients il·limitats.
  2. Opció: App + Agenda digital (múltiples agendes) + gestió pacients/clients : 240,00 € anuals per centre mèdic amb pacients il·limitats.

APPs centres mèdics:

Institució Font Sastre
Argentona Dental
Sarlat Dental

Webs centres mèdics:

Scroll to Top