A Duma Next desenvolupem mòduls a mida pel seu ERP. Aquests poden treballar de forma completament independient a la seva gestió interna, o també poden integrar-se mitjançant processos de comunicació bidireccional (json)

Intranets a mida, gestió de processos, gestió de personal, gestió documental, amb la possibilitat d’enllaçar-los amb la web i l’app.

A continuació detallem alguns mòduls desenvolupats pels nostres clients:

  • Gestió per a la creació i impressió d’etiquetes de roba Desigual: Importació periòdica de dades des d’ERP extern, contol de producció i exportació per a impressió. (per a EDOMSA)
  • Gestió de reparacions de màquines de vending: importació i exportació de dades des d’ERP extern (clients, comandes, productes), assignació de tasques, enllaçat amb App a mida per treballadors. (per Només Vending)
  • Gestió de tasques de la brigada municipal: Entrades directes des de l’App municipal, assignació i seguiment de tasques, comunicació amb App a mida pels treballadors de la brigada (per a Ajuntament de Dosrius).
  • Gestió d’alumnes amb necessitats especials: importació de dades des de programa extern. Gestió interna i confecció d’informes (per a centre educatiu).
  • Gestió de reparacions de vehicles: entrada de dades des d’ERP extern, assignació de tasques, generació d’albarans, estadístiques i fulls de producció (per a Alfarepair).