APPs a mida

A Duma Next desenvolupem Apps per mòbil i tablet, per Android i iOS, Apps de comunicació, corporatives, comerç electrònic, fidelització, o qualsevol altre cosa que ens volgueu proposar.

Programació a mida

Desenvolupem mòduls ERP a mida, així com extranets de gestió amb Apps accessòries i comunicació bidireccional amb aplicacions externes. Ens adaptem a les necessitats reals de cada projecte.

Webs a mida

A Duma Next som experts en desenvolupament web a mida, multiformat, amb importació/exportació de dades a ERPs externs.

be digital - màrqueting

A Duma Next oferim un servei complet en màrqueting digital: Disseny de marca, imatge corporativa, logotip, gestió de xarxes socials (community manager), publicitat digital (Google Ads, Facebook, Instagram, LinkedIn, Amazon). Creem campanyes internacionals.

Edugestió

El sistema més avançat de gestió i comunicació per a tota mena de centres educatius, per a escoles, instituts, acadèmies i AFAs. Amb l’App més completa del mercat: pagaments, autoritzacions, avaluacions, control assistència, botiga virtual, etc.

Duma Interactiva

A Duma Interactiva desenvolupem tot tipus d’aplicacions a mida, ja siguin Apps per mòbil, extranets de gestió al núvol, o mòduls ERP. Posa’t en contacte amb nosaltres per donar solució a les vostres necessitats en programació a mida.

Duma_logo_2018

Dmdron

Serveis de fotografia i video amb dron. Filmació de llocs emblemàtics, fotografia i video per events, publicitat, entorn rural. Serveis amb drones.

Duma Next actua com a agent digitalitzador del Kit Digital, una iniciativa del Govern d’Espanya, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals orientades a les necessitats de les petites empreses, microempreses i treballadors autònoms, que pertanyin a qualsevol sector o tipologia de negoci.

Scroll to Top