Duma Next està formada per professionals de la tecnologia i la comunicació amb més de vint anys de trajectòria en anàlisi, disseny, desenvolupament i manteniment de projectes de tota mena: programació ERP a mida, Apps, webs multiformat, programes de gestió al núvol i màrqueting digital.

A Duma Next desenvolupem Apps per a Android i iOS, per a tot tipus de sectors: centres educatius, centres esportius, centres mèdics, comerços, ajuntaments i pimes de tota mena. Tots els desenvolupaments es fan a mida, fet que fa que puguem adaptar-nos a la necessitat de cada client.

Disposem també d’un sistema propi de gestió al núvol amb el que es poden mantenir els continguts ERP, web i app des d’una mateixa plataforma.

A Duma Next estudiem el seu projecte i el duem a terme amb la intenció de proporcionar-li la millor eina que els hi aporti un estalvi en la gestió de la vostra empresa, optimitzant recursos i procediments. Podem encarregar-nos de la imatge corporativa, disseny web, programació ERP, App i màrqueting digital, tot en una sola empresa.

Tenim la nostra oficina principal al centre de Mataró (Barcelona), però també tenim presència a Múrcia (Archena)