[ Español | Català ]
  APPS a mida   Webs   Màrqueting digital   Qui Som   Clients
QUI SOM
Duma Interactiva està formada per professionals de la tecnologia i la comunicació amb més de quinze anys de trajectoria en disseny, anàlisi i desenvolupament de projectes de tot tipus: Webs, Intranets, APPs i màrqueting digital.
 
Duma Interactiva desenvolupem APPs per mòbil i tablet, tant per Android com per iOS, apps corporatives per tot tipus de sectors, centres educatius, centres esportius, centres mèdics, comerços i també ajuntaments. Tots els desenvolupaments es fan a mida així que podem adaptar-nos a les necessitats de cada client.

Disposem també d'un sistema propi de gestió amb el qual poden mantenir-se els continguts web i app des d'una mateixa plataforma.
 
A Duma Interactiva estudiem el seu projecte i el portem a terme amb la intenció de proporcionar-li beneficis. Podem encarregar-nos de la imatge corporativa, disseny web, intranet, App i màrqueting digital, tot en una sola empresa. 

Tenim la nostra oficina principal al centre de Mataró (Barcelona), però també tenim presència a Murcia (Archena).


 
 
 
 
   
Pots trobar-nos al carrer Altafulla, 8-1º-1ª, 08302 de Mataró. Mòbil 606.27.93.37 (horari d'oficina).
Contacta amb nosaltres, escoltarem el teu projecte.

Contacte i pressupostos a: info@dumainteractiva.com
Segueix-nos a

Agencia interactiva. Disseny i programació de pàgines web. Disseny APPs. Desenvolupament APPs per iOS (iPhone/iPad) i Android. Oficines a Mataró (Barcelona) i Murcia.

Sistema ComunicAPP: estalvi en comunicació i optimització de recursos.

APP per escoles, app per centres esportius, ComunicAPP, Adwords, Facebook, community manager, xarxes socials, màrqueting viral, Web 2.0, APPS, programació APP, aplicacions mòbil, IOS, Android, Iphone, gestor de continguts, portal, diari digital, botiga virtual, comerç electrònic, botiga online, Murcia, Barcelona, Mataró, màrqueting digital, marketing.

Duma interactiva - Avís legal - info@dumainteractiva.com